субота, 29 грудня 2018 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИ ПАМ’ЯТАЄМО …»


17 грудня у місті Києві відбулась конференція, присвячена досвіду вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, яка проходила у виставковому центрі Національного меморіального музею Революції Гідності, що знаходиться у будинку профспілок.
 Захід був організований ГО "Родина Героїв Небесної Сотні" та мав за мету долучити учасників до розробки ідей, поділитися досвідом вшанування Героїв та донести, що громадянське суспільство і органи влади повинні діяти спільно. До участі у конференції були  запрошені представники Інституту Національної пам’яті, Музею Майдану, Міністерства молоді та спорту України в особі начальника департаменту Миколи Ляховича, міністра культури Євгена Ніщука, державного секретаря Міністерства інформаційної політики Артема Біденка та різних громадських організацій і фондів. З ініціативи матері Героя України Максима Шимка Зої Шимко на захід були запрошені вчителі Байраківської школи ім. Максима Шимка  Костина О.І. та Іванченко А. Ю. на чолі з директором Гнатенко Л. О., котра виступила з доповіддю про патріотичне виховання у закладі. Колектив школи було відзначено подяками за важливі дії, вагомий внесок та підтримку патріотичного духу.
Конференція була насичена корисною інформацією, обміном думками та планами на майбутнє у напрямку національно-патріотичного виховання дітей та молоді.







Немає коментарів:

Дописати коментар