субота, 29 грудня 2018 р.

БАЙРАКІВЧАТА У СТОЛИЦІ


Київ - Єрусалим землі української…
         Нам вже давно хотілось побувати у Києві. Поблукати старовинними вулицями, на повні груди вдихнути на березі Дніпра, зануритись в надзвичайну історичну атмосферу нашої давньої столиці.
         Всього три з  лишком години  потягом – і ми, учні четвертого класу Байраківської школи, у Києві. Усі вперше у столиці. Захоплення та емоції через край… Метро…. Хрещатик… Майдан Незалежності,  на якому часто твориться новітня історія нашої країни. Далі Володимирська гірка, неймовірні краєвиди на схилах Дніпра. Спуск і підйом на фунікулері.
         Надзвичайні враження від Музею води. Тут все про воду: і вода у природі, і використання її людиною, і природні явища, пов’язані з водою, і екологічні проблеми. І навіть мильні бульбашки та японські коропи, що вміють цілуватись.
         Також у ці передсвяткові дні ми відвідали резиденцію Святого Миколая у Великій лаврській дзвіниці. А тут рай для дітей: цікавий квест, прикрашання різдвяної ялинки, виставка із тисячі янголів, кабінет Святого Миколая. Ми написали листи із побажаннями та особисто передали їх Святому.
         З океаном вражень та мрією повернутися до Києва ми попрямували до рідного села.





Немає коментарів:

Дописати коментар