субота, 10 лютого 2018 р.

Виховуючи дітей, нинішні батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить і історію світу

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови освітнього процесу і в класі, і в школі. 2 лютого у приміщенні Байраківської школи імені Максима Шимка відбулися загальношкільні батьківські збори, які стали підсумком роботи навчального закладу за I семестр і плануванням на наступний.
Директор Гнатенко Л.О. виступила з доповіддю про роботу школи за цей період, участь учнів у олімпіадах та різних конкурсах, ознайомила батьків із результатами освітньої діяльності. На зібранні розглянули питання про харчування учнів та ремонт класних кімнат у поточному навчальному році. Заступник директора Бойко Н.І. ознайомила батьків з основними положення Нової української школи, проілюструвавши виступ презентацією.
Від імені батьків до усіх присутніх звернулась Мельник О.А. із вдячністю до вчителів та відповідальних батьків, котрі переймаються шкільним життям дітей. 

У кінці зустрічі директор школи подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем школи та висловила впевненість, що вони і надалі не будуть шкодувати сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі – вихованні успішної особистості.

Немає коментарів:

Дописати коментар