понеділок, 18 грудня 2017 р.

Подорож до морської та новорічної казки

У кожного Новий рік асоціюється з чимось своїм, особистим… Але так уже склалося, що в більшості людей передчуття свята виникає з появою подарунків, запаху мандаринів та…новорічних прикрас!
Тому школярі Байраківської школи вирушили у подорож за Новорічним настроєм на завод ялинкових прикрас, де побачили всі етапи виготовлення цих яскравих кульок. Фабрика ялинкових прикрас ручної роботи у м. Клавдієво  - одна з трьох в колишньому СРСР  і єдина в Україні. Унікальність її в тому, що всі іграшки виробляються вручну і за  технологією, що застосовувалась 50 та 100 років тому. Чарівний ельф провів усіма музейними кімнатами, розповівши історію народження кульок, котрі учні мали можливість побачити, а також самостійно розфарбувати на них символ року, що настане,  – собачку.
       Також ми завітали  до київського океанаріуму "Морська казка", де живуть мешканці морів та океанів. Відразу на вході  зустрів учнів гроза морів –  легендарний пірат, який по хиткому містку провів  нас у першу галерею експозиції – перевернутий дерев'яний корабель. Учні Байраківської школи ніби потрапили у підводне царство. Побачили чимало жителів морів та океанів, почули цікаві розповіді про кожного з них, зробили фото.


Немає коментарів:

Дописати коментар